PARKET

Een parketvloer: omdat jouw project het beste verdient

Een vloerafwerking met parket, dat is hout op het top van zijn kunnen. Robuust, duurzaam én warm. Voor wie alleen het beste goed genoeg is. Maar er zijn zoveel soorten, zoveel mogelijke afwerkingen… Wij maken je wegwijs zodat je interieur helemaal goed zit.

 • quickstep_parket_logo
 • lamett_parket_logo
 • lalegno_parket_logo
 • anticolegno_parket_logo

Heb je vragen over onze producten
of onze dienstverlening?

Houthandel

Welkom bij Vanhamel. Wij zijn een houthandel voor iedereen. Voor aannemers die op zoek zijn naar het beste materiaal. Maar ook voor (ver)bouwers die dromen van de perfecte afwerking voor hun interieur.

Ons gamma gaat van laminaat tot dakhout. Van terrassen tot wandbekleding. Blader eens door onze productpagina’s om een idee te krijgen van het aanbod van onze houthandel. Of kom gewoon eens langs in onze ruime toonzaal, dan krijg je er ineens een woordje uitleg bij.

ONZE DIENSTEN

Eigen plaatsingsdienst voor binnendeuren, eigen drenkinstallatie, transport, op maat verzagen, schaven, frezen,…

Lees meer
 • Plaatmaterialen

  Betonplex, MDF platen, multi-plex, spaanderplaten, OSB- platen, trespa, melamine, hard- & zachtboard, andere platen

 • Terras

  Ipé, bangkirai, padoek, den geïmpregneerd

 • Dakhout

  Epicea, douglas, RND, gela-melleerde balken

 • Gevelbekleding

  Planchetten, sidwigs, boordplanken

 • Andere producten

  Geïmpregneerde palen, Velux, onderdak, traptreden uit verschillende houtsoorten

  velux_logo
vaderenzoon

“SPECIALIST IN HOUT SINDS 1953„

Louis Vanhamel richtte houthandel Vanhamel op in 1953. In 1984 nam zoon Johan het roer over. In 2013 werd Olivier mede-zaakvoerder. In de ruime toonzaal kan je de laatste nieuwigheden bewonderen ivm deuren, parket, laminaatvloeren en plafonds. Keuze gemaakt? Onze professionele plaatsers doen hun uiterste best om alles tot in de puntjes te verzorgen. Je bent hier aan het juiste adres voor een perfecte service tot in het kleinste detail.

Met onze ruime ervaring staan we garant voor een perfect eindresultaat voor jouw project. Van materiaalkeuze tot de plaatsing. Wij zorgen voor professioneel advies en onze professionele plaatsingsteams voor een piekfijne afwerking.

Lees meer
© HOUTHANDEL VANHAMEL 2024